Totaalontzorger

De Oskam Groep is een bijzonder veelzijdig dienstverlener in de Sloop & Infra, een unieke combinatie. Binnen onze groep opereren verschillende bedrijfsonderdelen zelfstandig binnen hun specialisme en functioneren deze onderdelen als optimale ketenpartner voor onze relaties. Door de verschillende disciplines die bij een bouwproject aan bod komen op het gebied van Sloop & Infra aan te bieden, sluiten onze diensten naadloos op elkaar aan. U heeft slechts een projectontwikkelaar, een bouwbedrijf en de Oskam Groep nodig.

Duurzaamheid

Bij Oskam besteden we extra aandacht aan duurzaamheid. Elk project wordt benaderd met een circulaire mindset. Wat kunnen we hergebruiken? Hoeveel bruikbare producten kunnen we hergebruiken zoals ze zijn, in plaats van recyclen? Oskam Groep is niet voor niets het eerste Nederlandse bedrijf dat een vier-sterren excellent sloop certificaat heeft gekregen van BREEAM.

Gecertificeerd en bewezen kwaliteit

Mede dankzij ons BREEAM stempel kunnen we vol zelfvertrouwen zeggen dat we bewezen kwaliteit leveren. Hierbij hebben we niet alleen voor al onze medewerkers en bedrijfsvoeringen de juiste certificaten in huis, maar werken we ook met gepassioneerde vakmensen. Bij ons hebben de werknemers altijd de mogelijkheid om bij te leren en nieuwe ervaringen op te doen in het vakgebied waar hun talenten én interesse liggen.