Vastgoed slopen

Hele huizen blokken of een appartementencomplex slopen, is dat niet zonde? Niet altijd. Soms zijn er zware vocht- of stabiliteitsproblemen en is het toch verstandiger en goedkoper om de boel helemaal te slopen. Ook kan slopen en nieuw opbouwen een optie zijn als het pand of de woningen als de energie-, woon- en architectonische kwaliteit niet meer aan de eisen van nu voldoet. Soms is totaalsloop ook van toepassing omdat er bijvoorbeeld een weg wordt aangelegd, of omdat de grond is verzakt.

Vastgoed slopen of toch renoveren?

Soms het slopen van vastgoed een goede keuze, maar vaak is renoveren of transformeren een betere optie. Meestal kunnen bepaalde delen namelijk volledig worden hersteld en kunnen de materialen gedemonteerd en worden gebruikt voor andere projecten, als onderdeel van circulair slopen. Onder renovatie vallen verschillende ingrepen, zoals stukken van het pand gedeeltelijk slopen, de brandveiligheid herstellen en de ventilatie optimaliseren. 

 

Zoekt u een vastgoed sloper in Utrecht? Neem contact op.

Welke werkzaamheden horen bij vastgoed slopen?

Deze activiteiten vallen onder het slopen van een huis, een woningcomplex, appartementen, een bedrijfspand of flatgebouw:

  • Sloopmelding (en as als het nodig is een omgevingsvergunning)
  • Ontmantelen, saneren, demonteren en afbreken
  • Asbestsanering
  • Duurzaam slopen
  • Fundering uitgraven
  • Grond egaliseren

Of het project renovatiesloop of grof sloopwerk betreft, we sluiten dit project altijd samen met u af met een eindevaluatie op het terrein of stuk grond.

 

 

Meer weten over Oskam als vastgoed sloper?

Vul dit formulier in. Samen kijken we naar de opties voor het slopen van uw huizen, appartementencomplexen of bedrijfsgebouwen.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.