Renovatiesloop

Oskam is sterk in renovatiesloop. Van het transformeren van een kantoorruimte naar woningen tot aan de renovatie van volledige woonwijken en winkelgebieden. Met 50 jaar ervaring in slopen hebben we alle specialismen omtrent renovatiesloop en totaalsloop in huis. We weten hoe belangrijk het is om nauwkeurig te werk te gaan en om voor min mogelijk overlast te zorgen. Duurzaamheid is een grote drijfveer bij al onze renovatiesloopprojecten.

Wat houdt een renovatiesloop in?

Totaalsloop is vaak onnodig. Vaak kunnen bestaande gebouwen opnieuw ingedeeld worden en dus gedeeltelijk blijven staan. Door renovatiesloop kunnen we grote en hele precieze aanpassingen uitvoeren aan een gebouw. Zo slopen we bijvoorbeeld alle kozijnen, waarna later extra draagmuren worden toegevoegd voor de herindeling van het pand. Zo krijgt een gebouw een tweede kans. Bovendien bespaart het veel grondstoffen én moeite.

Circulaire renovatiesloop

Voeren wij een renovatiesloop uit, dan streven altijd naar zoveel mogelijk hergebruik van materialen en grondstoffen. Bij ons is circulair slopen dan ook de standaard. Als mede-initiatiefnemer van circulair platform Insert zorgen we altijd voor een passende nieuwe bestemming voor de herbruikbare materialen die vrijkomen bij een sloop. Zo gaat er niets verloren. In onze aanpak volgen we de nieuwste richtlijnen voor duurzaam slopen van de Stichting Veilig en Milieukundig slopen (BRL SVMV-007).

Lees meer over circulair slopen 

Oskam oogst stalen balken tijdens circulaire sloop

Sterk in binnenstedelijke renovaties

Ruimtetekort of lastig bereikbaar project? Dan maken wij graag het verschil. We worden enthousiast van binnenstedelijke renovaties en zien dit echt als een uitdaging. Denk aan de renovatie van een grachtenpand midden in het centrum, dat vlak naast hoogspanningsleidingen staat. Wij denken vanaf het begin tot het eind mee over een zo slim en efficiënt mogelijke aanpak van zo’n project. Daarbij zijn we kritisch op ons werk. We stellen we onszelf continu de vraag: ‘kan het nóg slimmer?’. Dankzij deze aanpak schrijven we per saldo nooit meerwerk.

Waarom Oskam?

 

laborersCreated with Sketch.
Flexibel

We kunnen 24 uur per dag mensen inzetten, of op het laatste moment opschalen waar nodig. In een korte tijd maken wij veel verschil.

excavatorCreated with Sketch.
Totaalpakket

Alle disciplines bij één partij. Alleen nog een bouwer nodig. 

clipboardCreated with Sketch.
Afspraak is afspraak

Als we iets afwijkends tegenkomen tijdens het project, communiceren we dit altijd actief.

ShapeCreated with Sketch.
Wekelijkse update

We zitten kort op het werk. U krijgt wekelijks een update van de voortgang, inclusief dronefoto’s.

logical-thinkingCreated with Sketch.
Kostenefficiënt

Omdat we slim werken, schrijven we per saldo nooit meerwerk. 

blueprintCreated with Sketch.
Ervaring

Ons bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in sloop én infra.

Op zoek naar een aannemer sloopwerk?

Wij helpen u met groot sloopwerk én kleine sloopklussen. Neem via dit formulier contact met ons op.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.