Missie & Visie

samen voor het beste resultaat

Met de nadruk op Samen - want dat is waar de Oskam Groep voor staat. Niet alleen samen met alle bedrijven en specialismen binnen de groep, maar ook samen met onze opdrachtgevers bereiken we onze resultaten. Dat doen we al meer dan 50 jaar wanneer het gaat om het slopen van woningen, nutsgebouwen, scholen en bedrijfscomplexen. Maar juist het verbinden van de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers aan onze specialisten is waar we goed in zijn. Hierdoor vinden gebouwbeheerders van projectontwikkelaars tot vastgoedbeheerders en woningbouwbedrijven altijd een gelijkwaardige partner in de bouw of ontwikkeling van hun complex.

visie

kwaliteit en herkenbaar

De Oskam Groep wil in zijn branche kwalitatief het meest herkenbare en toegankelijke bedrijf van Nederland zijn. Door onze kenmerkende werkwijze bieden wij duurzame totaaloplossingen waarmee wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Mission statement

De visie en aanpak van onze werkzaamheden hebben we vertaald in onze normen en waarden die worden uitgedragen door alle medewerkers van de Oskam Groep. Naar buiten toe vertaald zich dat in onze Mission Statement bestaande uit de volgende onderdelen.

Oskam Groep - Klanttevredenheid pictogram
Klanten

Wij streven continu naar 100% interne en externe klanttevredenheid en zijn al vijftig jaar betrokken en klantgericht aan het werk, om samen met onze klanten, het beste resultaat te behalen. We doen wat we zeggen en afspraak is afspraak!

Vakmanschap

Door vakgerichte opleidingen en trainingen, stimuleren en ondersteunen wij onze medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling, om continu de kwaliteit van onze organisatie te verbeteren.

Oskam Groep - KAM
Veiligheid en Gezondheid

Wij faciliteren veiligheidsmiddelen, om onze medewerkers en die van onze klanten, altijd in een veilige en gezonde omgeving te laten werken.

Vooruitstrevend

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde methodieken en technieken door continu te innoveren.

Oskam Groep - Full Service pictogram
Full service dienstverlener

De Oskam Groep is uw full service dienstverlener op het kwalitatief hoogste niveau voor demontage- en ontmanteling, industriesloop, renovatie- en totaalsloop, infrastructurele werkzaamheden, asbestverwijdering, bodemsanering, groenvoorziening, recycling, weg & watertransport, het opsporen van conventionele explosieven en speciale projecten.

Oskam Groep - Duurzaam pictogram
Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij staan garant voor een duurzame uitvoering van onze werkzaamheden, het duurzaam afvoeren en recyclen van afval en het verminderen van de carbon footprint. Dit op basis van de triple P benadering; People (vanuit een sociaal en veilig werken perspectief), Planet (duurzaam en ecologisch verantwoord) en Profit (economische prestaties).