Oskam aanpak - Zo onderscheiden wij ons 

Oskam is al 50 jaar uw flexibele en proactieve totaalpartner voor duurzame sloopprojecten, bodemwerk, grondwerk en het woonrijp opleveren van woongebied. Samen met u gaan we altijd voor het beste resultaat. De meest uiteenlopende projecten op het gebied van infra en sloop zijn bij ons in de juiste handen. Duurzaamheid en circulariteit staan in onze aanpak voorop.

 

Oskam en duurzaamheid

Duurzaamheid zit in alle vezels van onze organisatie. Denk hierbij aan circulair slopen met ‘urban mining’, en hergebruiken van bestratingsmaterialen, bomen en meer bij infraprojecten. Wij schuiven daarom graag al bij u aan in de planvormingsfase. Dit geeft ons de tijd om onze visie te geven wat betreft de duurzaamheid en circulariteit van uw project, zodat we deze visie samen met u kunnen uitvoeren. Mee-ontwikkelen vinden we altijd het prettigst; dan kunnen we het maximale uit onze expertise halen. Niet voor niets zijn we vaak projectpartner in bouwteamverband.

Oskam oogst bouwmaterialen door circulair slopen. In dit geval profielen voor een verdiepingsvloer.

Alle vakkennis bij één partij

Bij ons krijgt u alle know-how op het gebied van sloop én infra bij één partij. U heeft alleen nog een bouwer nodig. Onze uitstekend opgeleide medewerkers hebben naast 1 hoofdspecialisme altijd ervaring met meerdere disciplines binnen de sloop en infra. Ze onderscheiden zich door hun proactieve houding. Ook zijn ze vaak een tikkeltje eigenwijs; dit maakt dat we niet gauw ‘nee’ zeggen tegen een fikse uitdaging.

Onze specialismen:

 • Circulair slopen
 • Urban Mining
 • Duurzaam slopen
 • BREEAM
 • Sloopwerk
 • Totaalsloop
 • Renovatiesloop
 • Bodemsanering
 • Grondwerk
 • Grond bouwrijp maken
 • Woonrijp
 • Funderingsherstel
 • Chroom 6
 • Asbestsanering

Slim en kostenefficiënt werken

Behalve dat we in ons werk de nadruk leggen op duurzaamheid, gaan wij ook altijd op een slimme, kostenbesparende manier te werk. We denken van begin tot eind met u mee hoe we uw project zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Gedurende het project kijken we daarbij kritisch naar onszelf en vragen ons af: waarom doen we dit zo? En: hoe kan het nóg beter en slimmer? We schrijven per saldo nooit meerwerk. Dit compenseren we met minder werk op een andere post. Meer weten? 

Neem contact op

We brengen u wekelijks op de hoogte

Het is voor u wel zo prettig om op de hoogte te zijn van de voortgang van een sloop- of infraproject, en om te weten of alles nog volgens plan verloopt. Daarom vinden we het belangrijk om u wekelijks actief op de hoogte te brengen van de vorderingen. Zelf monitoren we onze projecten door middel van drones, waardoor we exact weten wat er op locatie speelt. Zo is het eenvoudig om foto’s uit te wisselen voor overleg met u. We staan daarbij altijd open voor vragen en suggesties.

Certificering

Waarom Oskam

Onze meerwaarde en beloften

Vooruitstrevend

Met moderne machines en applicaties beperken we onze CO2-voetafdruk en werken we aan een schonere toekomst.

Vakmanschap

Met meer dan 50 jaar aan ervaring met sloop en infra is ons vakmanschap gewaarborgd voor de toekomst.

Circulair

Het circulair denken en doen zit in het DNA van ons oorspronkelijke bedrijf als sloper van gebouwen en installaties.

Full service dienstverlener

Door de gecombineerde inzet van onze verschillende bedrijfsonderdelen zijn we van A tot Z betrokken bij uw project.

 

Meer weten over onze diensten?

Vul hieronder het formulier in. U krijgt binnen 1 werkdag reactie van ons.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.