OSKAM HELPT MET

Funderingsherstel

Is funderingsherstel nodig in uw woning? U bent helaas niet de enige. In Nederland dreigen 1 miljoen kostbare woningen te verzakken. Het gaat hierbij niet alleen om monumentale panden, maar ook om bijvoorbeeld woningen uit de jaren ’50 en ’60 en op slappe bodems. De conditie van veel funderingen is slechter dan we in het verleden dachten. Voorbeelden van funderingsproblemen die veelvuldig voorkomen zijn palenrot, inklinking van de bodem en bacteriën. Funderingsherstel is noodzakelijk om deze problemen op te lossen. Als gevestigde speler in de sloop en infra, voorziet Oskam met regelmaat woningen van een nieuwe fundering door middel van funderingsherstel.

Wat doen we bij funderingsherstel?

Heeft u funderingsherstel bij ons aangevraagd, dan heeft u al een funderingsonderzoek laten uitvoeren. We helpen u vervolgens met een nieuw funderingsplan, en bouwen de hele fundering opnieuw op. Zo komen we uiteindelijk tot een draagkrachtige en duurzame fundering, waar u zich de rest van uw leven geen zorgen meer om hoeft te maken.
Hoe doen we dat?

 

1Created with Sketch.
Sloop begane grond

We verwijderen de complete begane grond, waarbij we ruimte maken voor funderingspalen.

2Created with Sketch.
Plaatsing funderingspalen

De nieuwe funderingspalen die we plaatsen verzorgen de draagfunctie van het pand.

3Created with Sketch.
Bouw nieuwe vloer

Op de funderingspalen bouwen we de nieuwe vloer op.

4Created with Sketch.
Verbinding fundering met bestaande gevels

We verbinden de fundering tot slot weer met de bestaande gevels, om de woning te kunnen dragen.

Onderkeldering als onderdeel van het funderingsherstelproject

Het uitgraven van de benedenverdieping voor het plaatsen van de palen biedt mogelijkheid voor onderkeldering. Want deze invasieve werkzaamheden voert u tenslotte maar één keer uit. Al die vierkante meters extra voegen rechtstreeks waarde aan uw woning toe, voor weinig meerkosten. Denk bij het aanleggen van de kelder ook gelijk aan een degelijke isolatie. Heeft u al een kelder? Dan denken we voorafgaand aan het funderingsherstel met u mee hoe we die ruimte het beste kunnen invullen.

Welke diensten op het gebied van funderingsherstel voeren wij uit?

U kunt beter vragen: welke niet? Wij voeren het volledige funderingsherstel voor u uit, inclusief eventuele saneringswerkzaamheden. Hierbij benaderen we iedere complexe situatie als een nieuwe uitdaging. Wij nemen u gedurende het verloop van het project mee in de voortgang, en betrekken u bij belangrijke keuzemomenten. Dankzij onze 50 jaar ervaring in sloop en infra weten we voor elk obstakel een oplossing te vinden.

Funderingsherstel aanvragen bij Oskam

Is in uw woning funderingsherstel nodig? Dan kunt u hieronder een aanvraag indienen voor funderingsherstel.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.