OSKAM specialist in

Explosievenopsporing

Bij Oskam staan veiligheid en expertise voorop. Wij zijn uw partner in het opsporen van niet-gesprongen explosieven (NGE) om ervoor te zorgen dat uw projecten veilig kunnen doorgaan. Met jarenlange ervaring en geavanceerd materieel zijn wij dé specialist in NGE-opsporing.

explosievenopsporing door oskam

Onze deskundige teams zijn getraind en uitgerust om niet-gesprongen explosieven (NGE) op te sporen en te identificeren, of het nu gaat om landmijnen, blindgangers uit de Tweede Wereldoorlog of andere explosieven. We gebruiken geavanceerde technologieën om de exacte locatie en aard van de NGE vast te stellen.

 

1Created with Sketch.
Risicoanalyse NGE

Voordat u aan een project begint, voeren we gedetailleerde risicoanalyses uit om mogelijke NGE-gevaren in kaart te brengen. Zo kunt u veilig plannen en uitvoeren.

2Created with Sketch.
Veilige Verwijdering

Indien nodig, kunnen we ook de veilige verwijdering van NGE coördineren en uitvoeren. Onze experts zorgen ervoor dat alle risico's geminimaliseerd worden.

Ons Materieel voor het opsporen van niet-gesprongen explosieven

Onze indrukwekkende vloot van materieel omvat geavanceerde grondradar, metaaldetectoren, sonartechnologie en geofysische instrumenten. Dit stelt ons in staat om NGE met precisie te lokaliseren en te identificeren, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Uw Veiligheid, Onze Prioriteit

Bij Oskam begrijpen we dat veiligheid cruciaal is voor het succes van elk project. Onze toegewijde teams en state-of-the-art apparatuur staan voor u klaar om NGE-gerelateerde risico's te minimaliseren en uw projecten veilig te laten verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een project te bespreken. Samen werken we aan een veiligere toekomst.

Explosieven laten opsporen door Oskam?

We kunnen snel schakelen en door onze inzet met explosievenopsporing kunt u snel en veilig verder met uw project. We komen graag bij u langs voor een persoonlijke gesprek!

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.