Specialist in

Bodemsanering

Dankzij onze 50 jaar ervaring als aannemer in de sloop en infrastructuur zijn wij dé expert op het gebied van bodemsanering. Bodemsanering is een complex proces om een stuk grond vrij te maken van bodemverontreiniging. De methode en techniek hangt van meerdere factoren af, zoals de locatie en de mate van vervuiling. Na uitvoerig onderzoek vertelt Oskam u welke saneringsmethode- en techniek zal worden toegepast om de grond bouwrijp te maken. Als erkend bodemsaneerder zijn we bevoegd voor conventionele bodemsaneringen (protocol 7001) en het tijdelijk uitplaatsen van grond (protocol 7004).

 

Bodemonderzoek, saneringsplannen en bodemsanering

Ons bodemonderzoek, de saneringsplannen en bodemsaneringswerkzaamheden voldoen altijd aan strenge certificaten en wettelijke keurmerken. Ook streven we in al onze projecten naar duurzaamheid. Van de tenderfase tot de onderhoudsfase. We focussen op alle vervuilde plekken die een bedreiging vormen voor mensen of ecosysteem. Om zo een veilige en schone grond op leveren voor de toekomstige gebruikers. We nemen u mee in alle civiele techniek, milieu- en veiligheidsaspecten van de bodemsanering. Meer weten over bodemsanering via ons bedrijf? 

Neem contact met ons op

Niet vies van een uitdaging

Moet u grootschalige of complexe saneringen uitvoeren? Van asbest- en bodemsanering tot aan bouwrijp en zelfs woonrijp maken, onze ervaren specialisten nemen het u graag uit handen. Ook als de bouwplaats lastig bereikbaar is, zoals bij binnenstedelijk sloopwerk. Wij zijn totaalexpert: één partij voor al uw sloop-, bodem- en grondverzetwerkzaamheden.

Slim saneren

Oskam houdt van efficiëntie. Daarom vragen we ons tijdens ons werk steeds weer af: hoe kan het nog slimmer? Zo minimaliseren we het graafwerk bij een bodemsanering, door vervuilde grond alleen weg te halen waar dat écht moet. Kortom, we beoordelen al uw werkverzoeken met een gezonde dosis kritiek. Zo maakt u geen onnodige kosten, en behalen we samen het beste resultaat.

Voordelen

Waarom uw bodemsanering laten uitvoeren door Oskam

laborersCreated with Sketch.
Ervaren

Meer dan 50 jaar ervaring met bodemsaneringen, infra en sloopwerk: wij denken als vakkundig aannemer met u mee.

excavatorCreated with Sketch.
Totaalexpert

Wij doen de planning, de sanering en de afvoer van de grond: u kunt alles uit handen geven.

clipboardCreated with Sketch.
Afspraak is afspraak

Als we iets afwijkends tegenkomen, communiceren we dit altijd actief.

logical-thinkingCreated with Sketch.
Slim en kostenefficiënt

Omdat we slim werken, schrijven we per saldo nooit meerwerk.

Certificering met betrekking tot bodemsanering

Certificering hoog in het vaandel

Is Oskam uw bodemsanering bedrijf?

Vult dit formulier in om in contact te komen met één van onze bodemsanering experts.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.