Infra

De Oskam Groep is verdeeld in twee takken die nauw samenwerken: Sloop en Infra. Dankzij deze samenwerking zijn wij als infrastructuur aannemer volledig full-service. We nemen u op de bouwplaats alles uit handen. Onze vakmensen sluiten naadloos aan bij uw project, vanaf de asbestsanering tot aan het bouwrijp maken van een stuk grond. Bij de overgang tussen verschillende fases een enorm voordeel: het scheelt u immers overdracht. Geef aan wat u nodig heeft en we passen ons daarop aan. Bij onze infrastructurele werkzaamheden staan (kosten)efficiënt werken én duurzaamheid voorop.

Met deze infra diensten helpen wij u

Op het gebied van infra kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

GWW

Ook als GWW aannemer kunnen we voor u aan de slag. Zo is het bouwrijp maken van een projectterrein een van onze expertises. Denk hierbij aan terreinrioleringen aanleggen, maar ook het uitgraven van funderingen. Tijdens de bouw voeren we ook ondersteunende werkzaamheden uit binnen de civiele techniek. Voorbeelden van mogelijkheden zijn kadeverbredingen, damwanden, watergangen of keerwanden.

Oskam oogst bouwmaterialen door circulair slopen. In dit geval profielen voor een verdiepingsvloer.

Circulaire infra

We zoeken altijd naar manieren om een project zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Zo proberen wij ook infrastructuurelementen te hergebruiken. We zijn mede-initiatiefnemer van insert.nl, een online marktplaats voor bouwmaterialen en grondstoffen dat hergebruik en circulariteit stimuleert. Met behulp van het platform zorgen dat we zoveel mogelijk zaken als verlichting en straatmeubilair hergebruiken bij het woonrijp maken. Ook verplanten we bomen en gebruiken we bestratingsmaterialen opnieuw.

Kritisch kijken en slim werken

Waar wij ons in onderscheiden: wij nemen niet zomaar één-op-één uw infra-opdracht over. Eerst gaat onze kritische blik daar nog overheen: moet dit wel zo? Kan het misschien ook anders, slimmer? We kijken hierbij ook naar kostenefficiëntie. Zo graven we minder diep bij saneringen; we halen de vervuiling alleen weg op de plaatsen waar dit echt nodig is.

Lees meer over onze aanpak

Oskam groep als partner

De Oskam Groep is met trots duurzaam veelzijdig, met ervaren, ruim opgeleide collega’s. Met onze unieke Total Project Service aanpak verzorgen we alles van asbestsanering tot het bouwrijp maken van een terrein tot civieltechnische zaken. Binnen een project schuiven we graag vroeg aan om mee te denken. Denk aan de planning, budgetten, en een zo duurzaam mogelijke aanpak. Zo kunt u de Oskam Groep inzetten als volwaardig partner.

Meer weten over Infra & GWW?

Onderstaand contactformulier brengt u rechtstreeks in contact met één van onze specialisten 
op het gebied van Infra & GWW.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.