Chroom-6

Bij sloop- of renovatiewerkzaamheden kan mogelijk Chroom-6 vrijkomen. Chroom-6 wordt vaak gebruikt als element in grondverven voor vliegtuigen, bruggen of andere industriële toepassingen. Ook komt het voor in stalen constructies en bouwwerken zoals flats en schoolgebouwen. Deze stof is bij blootstelling zeer gevaarlijk en kankerverwekkend. Tijdens de werkzaamheden moet chroom-6 dus veilig verwijderd worden. Als uw totaalpartner in sloop en renovatiesloop verwijderen wij chroom-6 tijdens onze werkzaamheden op veilige en verantwoorde wijze.

Chroom-6 verwijderen

Sinds begin 2020 is er een Richtlijn voor het veilig bewerken van Chroom-6 toepassingen. Uiteraard werken onze Chroom-6 specialisten volgens deze richtlijn om onze werknemers te beschermen en het gevaar van Chroom-6 toepassingen weg te nemen. Om een beeld te krijgen van de verontreiniging ter plaatse, laten we allereerst een uitgebreide chroom-6 analyse uitvoeren. Vervolgens gaan onze specialisten zorgvuldig te werk om het chroom-6 stap voor stap te verwijderen, uiteraard met de juiste voorzorgsmaatregelen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Chroom-6 afvoeren

Nadat we het Chroom-6 op een veilige wijze hebben verwijderd, zorgen we er ook voor dat dit op verantwoorde wijze weer wordt afgevoerd. Om te zorgen dat we chroom-6 veilig kunnen afvoeren, ondergaat dit een chemische behandeling waarbij het chroom-6 een andere verbinding aangaat. Het chroom-6 wordt als het ware geneutraliseerd; de resulterende verbinding is volledig onschadelijk voor mens en milieu. Vervolgens kunnen we het afvalwater relatief eenvoudig afvoeren.

Waarom Oskam voor uw Chroom-6-verwijdering?

Chroom-6 verwijderen is iets wat niet iedere partij aandurft. Maar onze uitgebreide ervaring met het werken met gevaarlijke stoffen sterkt ons: wij gaan deze uitdaging graag samen met u aan. Ons uitstekende netwerk van specialisten in sloop en alles hieromheen, staat hierbij naast ons. 

Wilt u ook veilig en effectief vrijgekomen chroom-6 laten verwijderen? Neem dan contact op met één van onze verkoopspecialisten via dit formulier.

Of bel direct met: 030 – 66 666 66

Daarom kiest u voor Oskam als uw partner in Chroom-6 verwijdering

 

blueprintCreated with Sketch.
Pionier in sanering

30+ jaar ervaring met het werken met gevaarlijke stoffen.

ShapeCreated with Sketch.
Communicatie

Wij nemen het voortouw in de communicatie en adviseren u actief.

clipboardCreated with Sketch.
Innovatieve totaalpartner

Wij zijn uw innovatieve totaalpartner voor circulaire sloop, renovatiesloop, asbestsanering én Chroom-6-verwijdering.

laborersCreated with Sketch.
Gecertificeerde specialisten

Onze specialisten zijn zorgvuldig getraind om veilig chroom-6 te verwijderen. 

 

Meer weten over de verwijdering van Chroom-6?

Vul hieronder het formulier in. U krijgt binnen 1 werkdag reactie van ons.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.