Asbestsanering VOOR UW BOUWPROJECT

Een asbestsanering voor uw bouwproject kunt u het beste door een specialist laten uitvoeren. Zoekt u een betrouwbare partner die samen met u de grond of de te verbouwen kavels saneert? Het verwijderen van asbesthoudende materialen brengt zoals u weet potentiële gezondheidsrisico’s met zich mee. Daarom is Oskam hiervoor de aangewezen partij. Dan weet u zeker dat uw saneringsproject in veilige, ervaren handen is. Als pionier in asbestsanering houden wij ons al sinds 1988 bezig met het saneren van asbest in gebouwen, huizen en openbare ruimten. Vanzelfsprekend conform strenge wet- en regelgeving. We kunnen inmiddels wel stellen dat we over élk detail van de sanering nadenken.

Oskam saneert al ruim 30 jaar asbest

Als een van de allereerste bedrijven in Nederland erkende de Oskam Groep het belang van goede en verantwoorde asbestsanering. Wij zijn dan ook met trots een van de bedrijven die aan de basis hebben gestaan van de gecertificeerde werkmethode die de overheid voorschrijft over hoe je met asbest moet omgaan. Asbestsanering houdt in feite in dat een woning waar in het bouwmateriaal mogelijk asbest voorkomt, daarvan vrijgemaakt wordt. Vooral als het gaat om niet-hechtgebonden asbest brengt dit een behoorlijk groot risico met zich mee voor de gezondheid van de bewoners of gebruikers van een dergelijk pand.  
Dus wilt u een asbestsanering laten uitvoeren? Bel ons.

asbestverwijdering verboden toegang
Schoorstenen verwijderen in binnenstad

Welke asbest saneERT OSKAM WEL EN NIET

Elk asbesthoudend materiaal wat u maar kunt tegenkomen, verwijderen we. We halen onder andere spuitasbest, stortstroken, zwerfasbest en bodemverontreiniging met asbest weg. Zijn er tijdens de werkzaamheden afwijkingen? Dan communiceren we dit direct. Hierbij is denken vanuit de beste en meest efficiënte oplossing voor u onze tweede natuur.

Asbestinventarisatie

Wij zijn het liefst doortastend in onze aanpak; we nemen het saneringsproject dan aan inclusief de asbestinventarisatie. Want als we de risico’s ter plaatse zelf al eerder gezien hebben, dan werkt dat toch een stuk prettiger bij de asbestsanering. En het levert u tijdswinst op.

Heeft u eerder al een asbestinventarisatie laten doen? Geen enkel probleem; aan de hand van het inventarisatierapport kunnen wij u snel helpen.

asbest dakplaten

Advies over asbest

Soms is het beter om asbest te laten zitten, bijvoorbeeld als het zich niet kan mengen met de buitenlucht. Als er wel een kans bestaat dat het asbest tijdens de bouw of het renoveren vrijkomt, moet het verwijderd worden. Als uw ervaren partner in asbestverwijdering geven wij u hier graag een gegrond advies over.

Neem telefonisch contact op met één van onze verkoopexperts, zij spreken graag de mogelijkheden gedetailleerd met u door. 

Voordelen van asbestsanering door Oskam

 

blueprintCreated with Sketch.
Pionier sinds 1988

Wij stonden als een van de allereerste bedrijven aan de basis van de gecertificeerde werkmethode om met asbest om te gaan. 

ShapeCreated with Sketch.
Contact

Wij denken vanuit de beste en meest efficiënte oplossing en informeren u actief. 

clipboardCreated with Sketch.
Asbestinventarisatie

Wij nemen onze saneringsprojecten aan inclusief de asbestinventarisatie. 

laborersCreated with Sketch.
Gecertificeerd bedrijf

Wij zijn compleet gecertificeerd volgens de laatste eisen gesteld aan het Procescertificaat Asbestverwijdering.

 

Meer weten over asbestsanering door Oskam?

Vul hieronder het formulier in. U krijgt binnen 1 werkdag reactie van ons.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.