Asbestsverwijdering bij een project

Asbestverwijdering bij een groot project besteed u het liefst uit aan een specialist. Uw aannemers en onderaannemers weten dat het verwijderen van asbesthoudende materialen potentiële gezondheidsrisico’s met zich meeneemt. Wilt u er zeker van zijn dat uw saneringsproject in veilige, ervaren handen is? Dan kiest u voor Oskam. Als pionier in asbestverwijdering houden wij ons al sinds 1988 bezig met het saneren van asbest in gebouwen, huizen en openbare ruimten. Vanzelfsprekend conform strenge wet- en regelgeving. We kunnen inmiddels wel stellen dat we over élk detail van de sanering grondig nadenken.

 

oskam is pionier in alle vormen van asbestverwijdering

Als een van de allereerste bedrijven in Nederland erkende de Oskam Groep reeds in 1988 het belang van goede en verantwoorde asbestverwijdering. Wij zijn dan ook met trots een van de bedrijven die aan de basis hebben gestaan van de gecertificeerde werkmethode die voorschrijft hoe je met asbest moet omgaan. Werken met asbest kent voor ons geen geheimen meer. Van eenvoudig tot complex: onze gecertificeerde specialisten kunnen alle saneringsprojecten aan. Dus wilt u een asbestverwijdering laten uitvoeren? Neem dan contact op met één van onze verkoopspecialisten.  

Bel ons.

asbestverwijdering verboden toegang
Schoorstenen verwijderen in binnenstad

Welke soorten asbest verwijdert oskam?

Het is de nachtmerrie van elke aannemer of projectontwikkelaar. Asbest. Dit dient in de meeste gevallen snel en vakkundig verwijderd worden. Elk asbesthoudend materiaal wat u maar kunt tegenkomen, verwijdert Oskam voor u. We halen onder andere spuitasbest, stortstroken, zwerfasbest en bodemverontreiniging met asbest weg. Zijn er tijdens de werkzaamheden afwijkingen? Dan communiceren we dit direct. Hierbij is denken vanuit de beste en meest efficiënte oplossing voor u onze tweede natuur. Wij zijn het liefst doortastend in onze aanpak; we nemen het saneringsproject dan aan inclusief de asbestinventarisatie. Want als we de risico’s ter plaatse zelf al eerder gezien hebben, dan werkt dat toch een stuk prettiger bij de asbestverwijdering. En het levert u tijdswinst op.

uitzonderlijke gevallen

Heeft u eerder al een asbestinventarisatie laten doen? Geen enkel probleem; aan de hand van het inventarisatierapport kunnen wij u snel helpen. Soms is het namelijk zelfs beter om asbest te laten zitten, bijvoorbeeld als het zich niet kan mengen met de buitenlucht. Als er wel een kans bestaat dat het asbest tijdens de bouw of het renoveren vrijkomt, moet het verwijderd worden.

asbest dakplaten

neem contact op met een verkoopspecialist

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever het zekere voor het onzeker neemt. Als uw ervaren partner in asbestverwijdering geven wij u graag een gegrond advies over de verwijdering van asbest. Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten. Wij denken graag met u mee naar een oplossing voor uw project.

Voordelen van asbestsanering door Oskam

 

blueprintCreated with Sketch.
Pionier sinds 1988

Wij stonden als een van de allereerste bedrijven aan de basis van de gecertificeerde werkmethode om met asbest om te gaan. 

ShapeCreated with Sketch.
Contact

Wij denken vanuit de beste en meest efficiënte oplossing en informeren u actief. 

clipboardCreated with Sketch.
Asbestinventarisatie

Wij nemen onze saneringsprojecten aan inclusief de asbestinventarisatie. 

laborersCreated with Sketch.
Gecertificeerd bedrijf

Wij zijn compleet gecertificeerd volgens de laatste eisen gesteld aan het Procescertificaat Asbestverwijdering.

 

Meer weten over asbestsanering door Oskam?

Vul hieronder het formulier in. U krijgt binnen 1 werkdag reactie van ons.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.