Asbestverwijdering

Asbestverwijdering en verwijdering van giftige stoffen moet boven alles veilig gebeuren, zonder gezondheidsrisico’s voor u en uw omgeving. Als pionier in asbestverwijdering voert Oskam al sinds 1988 asbestverwijdering en -sanering uit, volgens strenge wet- en regelgeving. We weten daarom als geen ander welke risico’s dit met zich meebrengt en welke complicaties hierbij kunnen komen kijken. We zijn thuis in complexe projecten voor asbestverwijdering waarbij onze expertise maximaal kan worden ingezet. Dit zijn onze diensten op het gebied van asbestverwijdering en de verwijdering van giftige stoffen.

Asbestsanering

Als specialist in het verwijderen van asbesthoudende materialen halen wij onder andere spuitasbest, stortstroken, zwerfasbest en bodemverontreiniging met asbest weg. Vanzelfsprekend conform de strenge wet- en regelgeving die hierbij hoort. Zijn er tijdens de werkzaamheden afwijkingen, dan communiceren we dit direct. Hierbij is denken vanuit de beste en meest efficiënte oplossing onze tweede natuur.

Chroom-6 verwijderen

Oskam is daarnaast toonaangevend in het verwijderen van chroom-6. Chroom-6-houdende verf is in het verleden veel gebruikt in grote constructies zoals gebouwen en bruggen en in vervoersmiddelen, zoals vliegtuigen, treinen en schepen. Pas recent is duidelijk geworden dat chroom-6 kankerverwekkend is wanneer dit vrijkomt. Om de kans op gezondheidsproblemen bij bewerking van deze bouwwerken te verlagen, moeten we dit dus verwijderen.

Voordelen van asbestverwijdering door Oskam

 

blueprintCreated with Sketch.
Pionier

Wij verwijderen al sinds 1988 asbest volgens strenge wet- en regelgeving. 

ShapeCreated with Sketch.
Contact

Wij nemen het voortouw in de communicatie en adviseren u actief.

clipboardCreated with Sketch.
Asbestinventarisatie

Asbestverwijdering door Oskam is altijd inclusief asbestinventarisatie. 

laborersCreated with Sketch.
Gecertificeerd personeel

Al ons personeel is opgeleid om op de meest veilige manier asbest te verwijderen en beschikken over de juiste certificaten. 

 

Meer weten over onze diensten?

Vul hieronder het formulier in. U krijgt binnen 1 werkdag reactie van ons.

om

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.